Håravfall kan komma från sköldkörtel problem

Posted by on april 6, 2012 
Filed under Okategoriserade

Sköldkörteln är en definitiv risk för problem på många ställen i kroppen. Håravfall är inget undantag och detta måste undersökas i ett tidigt stadie för att behandling skall kunna sättas in med positivt resultat.

Ingen av våra tekniker använder lugnande medel eller starka smärtstillande medel som orsakar sjukdom eller trötthet men vi siktar på att hålla våra patienter som smärtfria som möjligt samtidigt ge dem den mest effektiva behandlingen möjligt. Levaxin är ett populär läkemedel som sätts in och det fungerar bra vid tunt hår och tunnhårighet. Testet görs genom ett enkelt blodprov som analyseras inom någon vecka och där kommer onormala värden att presenteras och sedan sätts medicinering in.

 

 

CommentsComments are closed.